IT hardware

For at din bedrift skal fungere best mulig, er man avhengig av medarbeidere som kan fokusere og levere 100% på det det som er deres fagfelt, og ikke bli hindret av ustabilt utstyr (verktøy) som ikke holder den standard som kreves i en profesjonell hverdag. Blant våre leverandører finner du solide merker som Apple, HP, Lenovo og Samsung.

Våre selgere har høy kompetanse på PC, skjermer, tilbehør, skrivere og det som trengs av teknologi til kontor og møterom.

PC

Vi leverer helst maskinene ferdig satt opp med de seneste oppdateringene, Office, epost, antivirus og backup, samt klare for våre driftstjenester. Med en driftsavtale er du blant annet sikret at maskinen alltid har de seneste sikkerhetsoppdateringer og at backup fungerer som den skal. Vi får melding om kritiske avvik oppstår, og vil raskt kunne hjelpe med å utbedre disse.

I tillegg til rabatterte supportpriser, har man med en driftsavtale prioritet ved behov for hjelp.

Skjermer

Det er lett å glemme at skjermen på kontoret ofte er den skjermen (utenom mobilen) man ser mest på i løpet av en arbeidsdag. Det setter høye krav til kvalitet og utforming på moderne skjermer. Vi ser en klar trend med større skjermer med stadig høyere oppløsning. Noen foretrekker ultrabrede skjermer til fordel for flerskjermsløsninger. Sensorer som slukker skjermen når det ikke er noen brukere i front, er med på å spare strøm og miljø.

Print

Vi kan levere printere til den enkeltes arbeidsplass, eller multifunksjonsmaskiner for mer avansert bruk i fellesarealer. Vi kan tilby løsninger for automatisk leveranse av rekvisita med blekk, toner eller papir. Husk at printere som er tilknyttet bedriftens nettverk, kan være en sikkerhetsrisiko. Spør oss om sikkerhet rundt printere.

Møterom

Mobit kan levere moderne løsninger for møterom. Flere og flere velger større presentasjonsskjermer i kombinasjon med videoløsninger for møter via nett. Mange bedrifter i dag bruker unødvendig mye tid på å koble seg til Skypemøter med tale eller video.

I et moderne møterom ser man gjerne to store skjermer, videokamera, høyttaler og microfon-oppsett og gjerne en møteroms-PC. De siste versjonene av møteroms-PCene har integrasjon mot Skype for Business, og kan koble opp et Skypemøte med få klikk.

Forutsigbare kostnader

Mobit gir gjerne din bedrift en fast månedspris på leie av produkter eller løsninger. Slik får bedriften en forutsigbar kostnad spredt utover en gitt kontraktsperiode. Letter investeringsbudsjettet og likviditeten. Det er flere finansielle fordeler med en slik løsning.