top of page

Fastmontert telefon for kjøretøy/fartøy

WEB_Image_peitel_PTCarPhone_6_4G-_LTE-telefon_Fast_108210757786304.jfif

Peitel PTCarPhone 6 4G-/LTE-telefon

PTCarPhone 6 fastmontert 4G-/LTE-telefon
 

PTCarPhone 6 er en ny versjon av den velkjente fastmonterte mobiltelefonen fra tyske PeiTel. Nå kommer endelig en ny utgave med støtte for 4G, mobil WiFi-sone og GPS, samt en rekke andre funksjoner. PTCarPhone 6 har eksterne antennekontakter for både 4G, WiFi og GPS, noe som bidrar til stabil kommunikasjon og høyest mulig overføringshastighet. Det er den optimale telefonen for bruk i alle nyttekjøretøy og på båter.
 

Den integrerte håndfriløsningen på telefonen garanterer at du kan ringe med utmerket lydkvalitet og likevel ha begge hendene frie. Gjennom effektiv ekko- og støyreduksjon er systemet spesielt effektivt i bråkete førerkupeer. Håndfri mikron og ekstern høyttaler er inkludert i standardpakken.
 

PTCarPhone 6 er mer enn kun en telefon, men en avansert kommunikasjonsenhet. 4G-modemet (LTE Cat4) gjør at telefonen kan fungere som en mobil bredbåndsenhet med hastighet opptil 150 Mbps. WiFi-modulen er utmerket løsning når man har behov for Internett i og utenfor kjøretøyet. Totalt 10 enheter kan dele Internett-forbindelsen. Siden telefonen også har en ekstern antennekontakt for WiFi, kan det kobles til en ekstern WiFi-antenne (f.eks. på taket av kjøretøyet. Det trådløse nettet får da betydelig større rekkevidde.
 

Enheten har i tillegg seks digitale I/O-utganger som kan programmeres for bl.a. å sende alarmer (alarmknapp på buss), motta alarmer (uautorisert åpning av en dør på en trailer), temperaturstyring og overføring av diverse informasjon fra kjøretøyet eller båten.

bottom of page