Behov for fiber?

Få tilbud fra flere aktører

Næringslivets behov for kapasitet på båndbredde øker kontinuerlig. Med fiber er din bedrift bedre forberedt på fremtidens muligheter. Fiber gir deg raskere nett. Det er stabilt og skalerbart, og du får bedre sikkerhet. Vi samarbeider med tre forskjellige Fiber-leverandører. Du kan velge mellom Telenor, GlobalConnect eller Altibox.

Telenor_logo (1).png

Telenor tilbyr et raskt, stabilt og sikkert nett på din arbeidsplass.

Hos Telenor er du alltid trygg med et eget sikkerhetsfilter som kalles nettvern. Nettvern stopper deg når du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare. Telenor har også et samarbeid med flere av de 650 største nettaktørene i verden (f.eks. Google, Amazon, Netflix) som gir deg som kunde en raskere oppkobling. Fiber er en teknologi som har svært høy oppetid. Med fiber får du også en løsning som er skalerbar slik at du enkelt kan ta i bruk Office 365 eller andre skytjenester fra Telenor.

GlobalConnect logo.png

GlobalConnect lister 3 gode grunner for at du skal velge akkurat dem.

1. ubegrenset hastighet:

Med en lynrask fiberforbindelse får du ekstreme hastigheter både på opp- og nedlasting. Fiber er en fremtidsrettet og stabil forbindelse, uavhengig av hvor mange medarbeidere eller enheter dere måtte koble på.

2. Trygghet – hvis det utenkelige skjer

Fiber fra GlobalConnect er ikke kun lynraskt internett. Vi overvåker nettet vårt døgnet rundt for å sikre en høy oppetid. Vi tilbyr også sikkerhetstjenester som beskytter din bedrift ved å blokkere applikasjoner, nettsider, Malware og annen uønsket trafikk.

3. Kom på nett-garanti

Vi garanterer at du kommer på nett, både med din nye fiber og med annet utstyr du har tilkoblet internett på din arbeidsplass. Våre godkjente partnere hjelper deg med oppkobling av ditt utstyr, og sørger for at dine ansatte er på nett fra dag én. 

Altibox_Bedrift_Logo_B.png

Altibox Bedrift har et av markedets råeste og mest stabile bredbånd for bedrifter.

Behovet for kapasitet, stabilitet og sikkerhet øker stadig. Med fiberbredbånd fra Altibox Bedrift er din bedrift beredt for fremtiden.
 

Styrken ligger både i vår fiberteknologi, samt en unik modell med lokale Partnere rundt omkring i Norge som er tett på kunden og har stor kjennskap til sitt nærområde. Vi er lett tilgjengelige med kundeservice 24/7. På den måten sikrer vi at bedriftskundene til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen.

Dette er en av grunnene til at Altibox Bedrift har vunnet EPSI* om Norges mest fornøyde bedriftskunder 6 år på rad.

Mobit_Presentasjonsfoto-150_tekniskrom_d

Vi hjelper deg og din bedrift med å finne riktig og den beste løsningen.

Mobit_logo_Sandefjord&Tønsberg.png