top of page

Våre It tjenester

IT- avdelingens forlengede arm? Eller full outsourcing av IT-avdelingen?
Sliter dere med å ansette kvalifiserte medarbeidere? IT-verktøyene er blitt mer komplekse. Det er vanskelig å ha nok ressurser og kunnskap for å betjene egen bedrift. Mobit Sandefjord & Tønsberg har gjennom mange år bygget opp en effektiv organisasjon for å kunne gi den gode service vi er så kjent for. På drift og support er vi opptatt av rask respons og gode løsninger.  Vi vet at det ‘meste haster’, og har mange svært fornøyde og lojale kunder.  

Mobit_Presentasjonsfoto-121_kontorarbeid-scaled-e1610631163510-600x600.jpg

Mobit Drift & Support

Vi monitorerer din maskin og/eller server og påser at oppdateringer, backup og hardware fungerer som det skal. Samtidig kan vi gi deg en fjernstyrt, hjelpende hånd. Alt til en fast månedspris.

Mobit_Presentasjonsfoto-150_tekniskrom_drift-1024x683.jpg

Fiber/IP-kom

Næringslivets behov for kapasitet på båndbredde øker kontinuerlig. Med fiber er din bedrift bedre forberedt på fremtidens muligheter. Fiber gir deg raskere nett. Det er stabilt og skalerbart, og du får bedre sikkerhet. Vi samarbeider med tre forskjellige leverandører av fiber. Du kan velge mellom Telenor, GlobalConnect eller Altibox.

Microsoft365_logo_horiz_c-gray_rgb.png

Microsoft 365 for bedrifter

Microsoft 365 er et sett med innovative apper som gir deg de verktøy du trenger for å få ting gjort. Her finner du outlook mailsystem, word, excel, teams, intelligent skytjeneste og unik sikkerhet. 

microsoftr-teams.png

Microsoft Teams 

Microsoft Teams er en tjeneste for chat, samtaler og/eller video. Det er bare å logge seg inn via ferdig oppsatt tjeneste og delta i samtalen eller møtet. 

Dokumentene, bildene, videoene, chattehistorikken og møtenotatene er der hele tiden. Dette gjør det lettere å samarbeide.

Sett opp et område for teamet med alle appene dere trenger. Slik har dere alt på ett sted og slipper å flytte rundt hele tiden

805901_131ed86a89c748af8542b443bd32ac36_mv2.webp

Sikkerhet / backup

Ikke bruk gammeldags teknologi for å beskytte deg mot moderne trusler. Fysiske ting kan som regel erstattes, men bedriftens data kan gå tapt for alltid. 
Vi leverer backupløsningen som passer din bedrift, enten dere bruker filservere eller lagrer i skyen. Med vårt backupsystem holder vi dine lokale data sikre uansett hva som skjer. Løsningene er helautomatiske og sørger for at backup lagres kryptert. Bedriften din er trygg, uten bekymringer for tap av filer.

Panda logo.png

Antivirusprogramvare

Panda Cloud Antivirus er en antivirusprogramvare utviklet av Panda Security. Det finnes en gratis og en betalbar versjon tilgjengelig. Tjenesten er skybasert, i den forstand at filer skannes på en ekstern server og da uten å bruke prosessorkraft fra brukerens maskin. Skyteknologien er basert på Pandas Collective Intelligence. 
Kontakt oss så hjelper vi dere å velge riktig løsning

bottom of page