Wenma AS (Mobit Sandefjord) er en av landets eldste B2B aktør innen telekom, it og radiokommunikasjon. Vi er 11 ansatte og omsatte for ca.22 mill. i 2019. Vi er en del Mobit - landets største forhandlerkjede innen IT og telekom til bedriftsmarkedet. I dag er det mer enn 30 forhandlere som bærer Mobit-navnet. I tillegg har vi nærmere 100 Mobit-medlemmer, og er derved den største forhandlerkjeden innen mobil og IT til bedriftsmarkedet. Kjeden har ca. 400 ansatte fordelt over hele landet. Samlet omsetning i 2018 var 2,5 mrd NOK. Kjeden har solide og industrielle eiere, solid egenkapital og solide partnere.

Salgs- og produktsjef - IT

Wenma AS (Mobit Sandefjord) er i sterk vekst innen alle våre forretningsområder og vi søker derfor en salgs- og produktsjef innen IT som vil ha et merkantilt og organisatorisk ansvar for vår it avdeling. Avdelingen består i dag av en teknisk leder, to konsulenter og to lærlinger.

Dine arbeidsoppgaver
Du vil ha hovedansvaret for vår samlede IT leveranser og påse at disse blir levert iht. ønskede kundekrav. Du vil også ha et resultat- og kvalitetsansvar for personell og avdelingen som helhet, samt påse at våre interne systemer fungerer på en tilfredsstillende måte.

Kvalifikasjoner og egenskaper
Ønsket kompetanse innen nettverk, skytjenester og sikkerhet mm. Ledererfaring og strukturert lagspiller som tenker proaktivt, og gjerne med erfaring innen teknisk løsningssalg.

 

Vi ser etter deg som har relevant arbeidserfaring innen IT og har erfaring fra organisasjoner/prosjekter hvor IT sitter tett på forretningen hvor du evner å kombinere det strategiske og operative. Du er god til å kommunisere med kollegaer, kunder og leverandører, samt presentere dine ideer og argumentere for de valgene du mener er riktig i et løsningsperspektiv. Det er avgjørende at du har god forretningsforståelse, ser muligheter for informasjonsteknologi på både nye og tradisjonelle områder.

Spennende? Lurer du på noe, kontakt gjerne vår daglig leder – Rune Steinsvik på telefon 901 28 472 Søknad med CV sendes snarest på e-post til rune@wenma.no

Alle henvendelser vil bli behandlet fortrolig.

© 2019 Mobit Sandefjord  - Wenma AS      Skolmar 19  3232 Sandefjord  Telefon 99 28 60 00  

  • Facebook Clean