top of page

SafeZone En intelligent tjeneste i verdensklasse som enkelt sikrer bedriften mot ukjente trusler på

SafeZone forhindrer effektivt at du gir fra deg sensitiv informasjon på falske nettsider, eller at du havner på ondsinn

ede sider som sprer skadelig programvare. SafeZone samspiller godt med en brannmur, og fungerer som et førstelinjeforsvar og trafikkfilter.

De ansattes mobiler er et attraktivt mål – men heldigvis kan de sikres

Antall angrep på mobile flater øker voldsomt. Derfor gjør Telenor det nå enklere for alle virksomheter å sikre de ansattes mobiler.

Selv i den mest hektiske tiden med hjemmekontor har mange arbeidstakere vært bevisst på skillet mellom jobb-pc og privat laptop eller nettbrett. – Men straks vi snakker om mobilbruk, blir grensen mellom jobb og privat som regel mer uklar. Gjennom døgnet går arbeidsoppgaver og privat nettsurfing ofte over i hverandre – alt sammen på samme enheten, sier Amund Lier, produktsjef for SafeZone og Lagvis sikkerhet i Telenor Bedrift.


– At dette også kan ha sikkerhetsmessige konsekvenser, er noe mange nå virkelig begynner å få øynene opp for. For bedrifter som ønsker å legge til rette for økt effektivitet blant de ansatte, er moderne smarttelefoner en viktig nøkkel. Samtidig tegner det seg et klart bilde gjennom kundesamtaler og undersøkelser: – Ofte føler virksomhetene at de har kontroll på sikkerheten knyttet til nettverk og arbeidsmaskiner. Men når det kommer til det mest brukernære og ofte mest brukte verktøyet, altså mobilen, er de gjerne mer usikre på hvor godt de har sikret seg.


Kontakt oss i dag30 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page