Telia Bedriftssenter er nå Mobit

Oppdatert: 15. aug. 2019

I 23 år og under navnene Klart Svar, NetCom Bedriftssenter og Telia Bedriftssenter, har TeleCom Sandefjord AS hatt fullt fokus på Telias løsninger. Vi var spesialiserte som en ren telecom-leverandør. Vi var en av de første i landet som fjernet fastlinjetelefoner og satte opp mobile løsninger i stedet. Vårt fokus har hele tiden vært å gi meget god kundeservice og levere gode produkter til en konkurransedyktig pris. Vi har driftet om lag 250 bedrifter i Vestfold-regionen og er glade for at vi har hatt et lavt frafall, med veldige lojale brukere – takk til dere alle!


Wenma AS ble etablert 1976 og er et meget solid merkenavn. De har også et godt rykte på seg med mange trofaste og fornøyde bedrifter. Daglig leder, Rune Steinsvik, er en mann med høy kompetanse, særlig på data/IT-tjenester, intercom og lukket nett. Han har vært med i Wenma siden 1995. Bedriften har oppsamlet svært mye kompetanse gjennom årene.


Wenma AS er medlem av Mobit-kjeden. Mobit er den eneste operatør-uavhengige og landsdekkende aktøren som tilbyr tjenester og nett fra både Telia og Telenor. I dag er det mer enn 30 forhandlere som fronter Mobit-navnet. I tillegg er det også nesten 100 Mobit-medlemmer. Det er den største kjeden innen mobil og IT til bedriftsmarkedet. Med denne sammenslåingen ønsker vi å kunne tilby enda flere produkter til dere. Vi ønsker at du skal finne alt du trenger under ett tak. Og med vår gode service og oppfølgning håper vi du føler deg trygt ivaretatt.


Vi er nå å finne på Skolmar 19 i Sandefjord. Velkommen til oss!

Lars Lundquist Erik Monsen

117 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

© 2021 Mobit Sandefjord  - Wenma AS      Skolmar 19  3232 Sandefjord 
Telefon 99 28 60 00  

  • Facebook Clean