top of page
safezone-logo-750x421.jpg
SafeZone 2880x1000_f2cca524-aa29-491a-9351-0d7691b89886.webp

SafeZone

En intelligent tjeneste i verdensklasse som enkelt sikrer bedriften mot ukjente trusler på nett

SafeZone

Trusselbildet på nett er i konstant endring, og for mange vanskelig å forstå. Alt som skal til for at et sikkerhetsbrudd kan skje er ett klikk på en infisert lenke. Når uhellet først har skjedd, kan det ta hele 6-9 måneder før det oppdages at noen er inne i bedriftens systemer. Denne tjenesten er et effektivt hjelpemiddel for å hjelpe dere å stoppe trusselaktørene før de noen gang når virksomhetens nettverk eller endepunkter.

Denne tjenesten er den raskeste og enkleste måten å beskytte bedriften uten å måtte tenke på installering, oppdatering og vedlikehold. Den samspiller godt med en brannmur, og fungerer som et førstelinjeforsvar og trafikkfilter. Det forhindrer effektivt at noen gir fra seg sensitiv informasjon på falske nettsider, eller havner på ondsinnede sider som sprer skadelig programvare. Tjenesten gjør avansert sikkerhet tilgjengelig for alle med fast og mobil internettaksess fra Telenor, uansett hvor du befinner deg.

Gjør som tusenvis av andre - øk sikkerheten med SafeZone

I dag er bedrifter mer utsatt for digitale angrep enn noensinne. Med SafeZone kan du raskt oppnå bedre beskyttelse for dine ansatte mot trusler på nett.

Slik fungerer SafeZone:
SafeZone er den raskeste og enkleste måten å beskytte bedriften uten å måtte tenke på installering, oppdatering og vedlikehold. Det forhindrer effektivt at noen gir fra seg sensitiv informasjon på falske nettsider, eller havner på ondsinnede sider som sprer skadelig programvare.

Fordeler med SafeZone

  • Beskytter mot phishing, malware og ransomware og stopper opp mot 98% av uønskede hendelser.

  • Forhindrer at din maskin kan tas i bruk til å utvinne kryptovaluta og gjør maskinen mindre attraktiv i et botnet.

  • 24/7 beskyttelse, hver dag hele året, som stopper deg når du forsøker å åpne en side med skadelig innhold.

  • Krever ingen installering og vedlikehold.
     

Hva koster det?

SafeZone Mobil
 

Mobil tale/Mobilt bredbånd

29,- / per abonnement per måned

Mobit_Presentasjonsfoto-191-1024x683.jpg
bottom of page