top of page
Badge_Knox_Certificate_Associate.png

Det finnes ingenting som er sikrere. Samsung Knox.

Knox Suite sørger for at bedriftens IT-administrator kan konsentrere seg om å dekke virksomhetens behov gjennom hele enhetens livssyklus. Sikre, idriftsette og håndtere mobilenheter for organisasjonen, med maksimal kontroll og produktivitet.

Samsung Knox

Hva er Samsung knox?

Samsung knox er en kombinasjon av et velprøvd sikkerhetsgrunnlag innebygd i Samsungenheter og en pakke med bedriftsløsninger som utnytter denne plattformen, Secured by Knox

 

Knox sikkerhetsplattform

Knox plattformen er forankret til selve brikkesettet til enheten i produksjonsfasen. Knox beskytter både bedrifter og forbrukere som bruker Sasmsungs telefoner, nettbrett og wearables.

 

Knox Skyløsninger

Vår portefølje av Knox skyløsninger lar bedrifter konfigurere, tilpasse, distribuere og administrere enhetene sine for å møte ulike og spesifikke behov.

 

Med Knox manage eller knox Suite kan en bedrift sette opp sine enheter uten å åpne esken. Alt man må gjøre er å sette opp en profil med ønskede apper som skal installeres på telefonen. Med ett har man full kontroll uten å lage en google konto for hver bruker. Man leverer rett og slett bare ut enheten til den ansatte som åpner esken, kobler den på wifi også tar Knox over og laster ned det som skal inn. Man kan også hoppe over tidkrevende oppstartselementer.

 

Knox har utrolig mange gode løsninger som først og fremst er designet for å sørge for en sikrere og enklere hverdag.

Mer enn 20 000 bedrifter verden over stoler på at Knox beskytter og håndterer Samsung-enhetene deres. Og på grunn av Knox’ uovertrufne sikkerhetsstandarder er plattformen førstevalget for myndigheter og militærvesener i hele verden. Det er ikke rart at Gartner ga Knox karakteren ”strong” i 27 tilfeller av de 30 som ble undersøkt.

Ønsker deres bedrift mer informasjon om Samsung 

badge_Mobile_B2B_Expert_Certification.png
bottom of page