Frihet.JPG

Mobilabonnement fra Telenor - Valgfrihet, full fleksibilitet og forutsigbarhet

Nyhet Frihet

Frihet er følelsen av ubegrenset bruk av data hver måned. Mobilabonnementet gir mobil frihet til de ansatte, og mindre administrasjon for bedriften.

Frihet abo.JPG

Prisene på abonnementene er basert på 24 mnd. avtale tid.

Abonnementene har fri bruk av data, men hvis du bruker 100GB reduseres hastigheten til 3 Mbit/s. Du har fortsatt ubegrenset data, og kan surfe relativt normalt – men det vil gå noe saktere. Hastigheten kan gjenopprettes ved å kjøpe dette i Mitt Telenor/ Min Bedrift. Pris: 99,- for 24/t eller 499,- ut mnd. Oppgitt hastighet på abonnementene er en inntil hastighet, som er avhengig av faktorer som dekning og kapasitet i nettet. Datakort og Tvilling er tilleggstjenester til Frihet, og koster 99,-/mnd.

Flyt tilpasser seg automatisk bruken din. Bruker du mer enn inkludert datamengde, går du automatisk over til en stor datapakke til 99 kr. Bruker du mindre data, blir resten automatisk overført til neste måned. Dermed tilbyr Flyt data roll-over som gjør det enklere både for administratorer og brukere.

Flyt 

Prøv et bekymringsfritt bedriftsabonnement fra Telenor. Flyt sikrer alle ansatte den datamengden de trenger, og du slipper store overraskelser på fakturaen.

Flyt abo.JPG