top of page

Ledig stilling

Wenma AS (Mobit Sandefjord og Tønsberg) er en av landets eldste B2B aktør innen telekom, it og radiokommunikasjon. Vi er 15 ansatte og omsetter i 2021 for ca.45 mill. Vi er en del av Mobit - landets største forhandlerkjede innen IT og telekom til bedriftsmarkedet. I dag er det mer enn 20 forhandlere som bærer Mobit-navnet. I tillegg har vi nærmere 100 Mobit-medlemmer, og er derved den største forhandlerkjeden innen mobil og IT til bedriftsmarkedet. Kjeden har ca.650 ansatte fordelt over hele landet. Samlet omsetning i 2020 var ca. 2 mrd. NOK. Kjeden har solide og industrielle eiere, solid egenkapital og solide partnere.

Selger/Bedriftsrådgiver

Vi søker en utadvendt og allsidig Selger/Bedriftsrådgiver som trives med høy aktivitet der kundene er i hovedfokus. Du vil arbeide med oppsøkende løsningssalg primært mot bedrifter i SMB segmentet. Vi leverer produkter og løsninger innenfor mobil, radiokommunikasjon og IT. Vi har bransjens sterkeste merkevarer i porteføljen, og du vil ha mange innganger og muligheter for å bygge en solid kundeportefølje.

Dine arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgaver inkluderer alt fra prospektering til direkte kundekontakt og møter. Vi er ute etter deg som drives av målbare resultater og har høy gjennomføringsevne. Videre er det viktig at du er god på å skape dialog med kunder og opptrer tillitsvekkende. For å lykkes med å nå dine mål i jobben, kreves det at du har et sterkt vinnerinstinkt.

Kvalifikasjoner og egenskaper
Det viktigste vi ser etter er din innstilling til å lære og utvikle deg, samt trives med et høyt aktivitetsnivå, er strukturert, selvstendig og uredd. Det er avgjørende at du har god forretningsforståelse og ser muligheter på både nye og tradisjonelle områder. Ellers må du ha førerkort og snakke og skrive flytende norsk.

Vi tilbyr
- Fastlønn og gode provisjonsordninger
- God opplæring og oppfølging
- Et dynamisk og inspirerende arbeidsmiljø 

Spennende?

Lurer du på noe, kontakt gjerne vår daglig leder – Rune Steinsvik på telefon 901 28 472 Søknad med CV sendes på e-post til rune@wenma.no

Alle henvendelser vil bli behandlet fortrolig.

bottom of page